Senior Display Consultant

Solliciteer nu

Senior Display Specialist

Ben jij de Senior Display Consultant die samen met ons programmatic advertising naar een nog hoger niveau gaat tillen? Hebben DSP’s & DMP’s geen geheimen meer voor jou? Dan zoeken wij jou!

Full-time · Amsterdam

Profielbeschrijving

Het medialandschap verandert in een steeds sneller tempo, waar thema’s als GDPR, Headerbidding en brand safety hoog op de programmatic agenda staan. Het is voor ons belangrijk om voorloper te zijn in deze ontwikkelingen en zo voor onze klanten de best mogelijke programmatic marketing invulling te realiseren. Als Senior Display Consultant ben jij als geen ander op de hoogte van wat er speelt in de markt en weet je steeds de nieuwste mogelijkheden toe te passen op onze campagnes. Je draagt continu bij aan het kennisniveau en de expertise binnen de organisatie en bij onze klanten.

Als Senior Display Consultant ben je verantwoordelijk voor de invulling van de programmatic campagnes van onze klanten. Je werkt hierin nauw samen met de Media Consultants maar schakelt ook direct met zowel Account Directors en klanten. Daarnaast heb je veel contact met de diverse relaties uit de markt zoals o.a. publishers en SSP’s waarmee je samenwerkingen aangaat, PMP’s opzet en beheert en nieuwe mogelijkheden ontwikkelt. Je krijgt een senior-rol binnen het Digital Marketing team welke bestaat uit enthousiaste specialisten en consultants op het gebied van Search, Affiliate, Social en Display marketing.

Taken & verantwoordelijkheden:

• Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van programmatic buying en het online media landschap.

• Je adviseert op de, voor de klant beste, programmatic strategie op waarbij je samenhang vindt in andere kanalen.

• Je zet campagnes zelfstandig op en optimaliseert deze zowel zelfstandig als in teamverband.

• Je maakt cijfermatige sterk onderbouwde analyses waar je je adviezen op baseert.

Vereiste kennis en ervaring

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een Senior Display Consultant. De ideale kandidaat voldoet onder anderen aan de volgende voorwaarden:

• Je hebt een performance mindset en legt jezelf iedere keer hogere doelen op

• Je hebt een hoge ambitie om de beste te zijn in je vak

• Je beschikt over de juiste werkervaring binnen programmatic buying (minimaal 4 jaar).

• Je hebt ervaring met DSP’s zoals DV360 en Adform, maar ook met diverse Analytics/Data tools. Ervaring met DMP’s is een pre.

• Je beschikt over HBO(+) werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal is een must.

• Bekend met het publisher landschap in Nederland.

• Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt op programmatic gebied.

• Hoge mate van verantwoordelijkheid: zowel intern als richting de klant.

Aanbod

 • Je krijgt een belangrijke functie binnen een sterk groeiende organisatie met oog voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze geïntegreerde benadering van digital marketing, waarmee we branding en performance altijd aan elkaar koppelen, geeft ons een unieke positie in de markt. Specialisten, strategen en generalisten, branding en performance, we hebben alle soorten mensen en disciplines in huis. De gemene deler is ons performance DNA: dit komt terug in onze mensen en in onze dienstverlening.

  Je leert hier sneller dan waar dan ook, en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos. Je werkt voor mooie klanten, zoals Philips, Walibi, BCC, Vivat, AkzoNobel en SuitSupply. Sinds 2018 zijn we onderdeel geworden van Candid Platform, de grootste onafhankelijke platformorganisatie van Nederland voor media-, marketing- en communicatiebureaus. Dit zorgt ervoor dat je altijd de sweet spot van marketing, creativiteit, data & technologie kan opzoeken voor jezelf en voor jouw klanten.

  In jouw functie krijg je, naast een hoge mate van verantwoordelijkheid, veel vrijheid en ruimte om jouw ondernemerschap te tonen in jouw dagelijkse werkzaamheden. Verder bieden we jou:

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop van de zaak

  • Persoonlijk ontwikkelingsplan met training en coaching

  • De meest legendarische thema borrels

  • Fijne werkomgeving in Amsterdam-Noord 

Solliciteer

Laat ons weten wie jij bent en waarom we jou uit moeten nodigen voor een gesprek!