Senior Affiliate Marketeer

Solliciteer nu

Senior Affiliate Marketeer

Ben jij de Senior Affiliate Marketeer die zowel ons als onze adverteerders naar het volgende niveau gaat tillen? Heb jij een indrukwekkende track record op het gebied van affiliate marketing en draag jij een hoge mate van verantwoordelijkheid in je werk? Dan zoeken wij jou!

FULL-TIME · AMSTERDAM

Profiel omschrijving

De rol van mediabureaus verandert in rap tempo. Als 100% onafhankelijk Nederlands bureau is het voor ons belangrijk om te blijven verrassen en innoveren om onze koploperspositie binnen het digitale landschap in Nederland te kunnen continueren. Als ervaren Affiliate specialist begrijp jij dat je om aan de ideale klantverwachting te voldoen, je niet voor maar naast je klant moet gaan zitten om te werken aan lange termijn relatie. In je rol zal je dan ook veel klantcontact hebben om jou strategie samen met de klant tot een succes te maken.

Als Senior Affiliate Markteer draag je de inhoudelijke verantwoordelijkheid voor een aantal van onze grootste accounts (A-merken). Als voorloper op het gebied van affiliate marketing ben jij op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van affiliate, performance en e-commerce en draag je continue bij aan het kennisniveau en expertise binnen onze organisatie en bij onze klanten.

Samen met de verschillende specialisten binnen de klantenteams geef jij inhoudelijke sturing om de performance vraagstukken van onze klanten zo goed mogelijk in te vullen. Dagelijks bekijk je resultaten en stuur je bij waar nodig.

Je stelt wekelijks rapportages op, die analyseer je en doet optimalisatievoorstellen en bespreekt deze met de klant. Je rapporteert aan de Performance Director en werkt nauw samen en met de Account Directors.

Wie zoeken wij:

• Je bent in staat om een strategisch affiliate plan te maken en te presenteren bij onze klant;

• Je bent zeer bekend met de affiliate netwerken, hebt zelf een breed netwerk van affiliates en je bent goed in het maken van dealconstructen met (nieuwe) partners (CPS, CPC, Hybride)

• Je hebt kennis van alle mogelijkheden rondom closed user groups en hebt hier een netwerk in;

• Je kan strategie omzetten naar actionables en haalt altijd je deadlines;

• Je bent op de hoogte van de meest recente tracking mogelijkheden (pixels, server to server)

• Je bent gek op data en komt altijd met een goede cijfermatige onderbouwing. Zo weet jij mensen te overtuigen;

• Je volgt de laatste marketingtrends via blogs en sociale netwerken. Zo weet je precies welke kansen we nog kunnen benutten;

• Je bent communicatief sterk en werkt goed samen. Zo zorg jij ervoor dat jouw plannen ook daadwerkelijk tot uitvoer komen. Je bent betrouwbaar en gaat accuraat te werk.

• Je wordt graag uitgedaagd en denkt altijd dat het beter kan of zet je tanden er in om het beter te kunnen.

Vereiste kennis en ervaring

Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring binnen de online performance media (bureau achtergrond is pré) en HBO werk- en denkniveau. Vanzelfsprekend ben je zeer ervaren met Google Analytics, ben je specialist in Affiliate Marketing en heb je uitstekende vaardigheden met Excel en PowerPoint.

Wij zoeken een kandidaat die sterk gedreven is door het behalen van klantdoelstellingen en met een sterke persoonlijkheid en overtuigingskracht de klant kan meenemen in online performance en daarmee succesvolle resultaten voor de klant realiseert. Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid: zowel intern als richting de klant.

Wat bieden wij jou

Je krijgt een belangrijke Senior functie binnen een ambitieuze, groeiende organisatie waar je kan samenwerken met de beste specialisten in de markt en met klanten die op het hoogste niveau aan online marketing en media opereren. In jouw functie krijg je naast de hoge mate van verantwoordelijkheid ook veel vrijheid en ondernemerschap in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Toffe werkplek in ons mooie kantoor in Amsterdam– dicht bij metro en pontje.

• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop van de zaak

• Persoonlijk ontwikkelingsplan met training en coaching

• De meest legendarische thema borrels

• Fijne werkomgeving. We hebben een ons pand een eigen bioscoop en dagelijks een heerlijke  lunch.


Laat ons weten wie jij bent en waarom we jou uit moeten nodigen voor een gesprek over deze vacature