Digital Account Director

Solliciteer nu

 Digital Account Director

Ben jij de Digital Account Director die zowel ons team, als onze adverteerders naar het volgende niveau gaat tillen? Heb jij een indrukwekkende track-record op het gebied van digital media & marketing en draag jij een hoge mate van verantwoordelijkheid in je werk? Dan zoeken wij jou!

FULL-TIME · AMSTERDAM

De rol van bureaus verandert in rap tempo. Het is voor ons belangrijk om te blijven verrassen en innoveren om onze koploperspositie binnen het digitale landschap in Nederland te kunnen continueren. Als ervaren digital consultant begrijp jij dat om aan de ideale klantverwachting te voldoen, je niet voor- maar naast je klant moet gaan staan om te werken aan een wederzijds winstgevende lange termijn relatie.

Functieomschrijving:

Als Digital Account Director draag je zowel de commerciële, als inhoudelijke eindverantwoordelijkheid voor een aantal van onze grootste accounts (A-merken). Als voorloper op het gebied van digital ben jij op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van digital marketing, media en e-business en draag je continu bij aan het kennisniveau en expertise binnen onze organisatie en bij onze klanten.

Je rapporteert aan de Managing Director en werkt nauw samen met een Sr. Digital Projectmanager specialisten uit de Digital Marketing, Data & Tech en Performance Consultancy teams. Hierbij geef je voor diverse A-merken inhoudelijke en commerciële sturing aan jouw klantenteams.

Jouw verantwoordelijkheden:

 Je zorgt voor een correcte en heldere doorvertaling van de klantvraag in de vorm van een interne briefing.

 Je bent in de lead voor de verzorging van de strategische kaders voor jouw klanten en projecten.

 Als echte teamspeler weet jij vanuit een sturende positie dagelijks de specialisten uit jouw klantenteams te motiveren en inspireren.

 Bedenken en presenteren van digitale strategieën op basis van jouw eigen kennis en de interne input.

 Je bent verantwoordelijk voor de financiële afhandeling en administratie van alle quotes binnen jouw klantenportfolio

 Je werkt hard om een positief financieel eindresultaat uit projecten en accounts te realiseren.

 Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties

Vereiste DNA, kennis en ervaring:

Voor deze functie zijn we op zoek naar een inhoudelijk & zakelijk zwaargewicht. De ideale kandidaat voldoet onder andere aan de volgende voorwaarden:

 Je bent zakelijk volwassen en vormt een sterke gesprekspartner voor onze klanten.

 Je blijft jezelf continu ontwikkelen als expert op het gebied van digital marketing & media.

 Je hebt een performance mindset en legt jezelf iedere keer hogere doelen op

 Je hebt minimaal 6 jaar werkervaring binnen digital marketing & media: bij voorkeur aan bureau- of publisher zijde.

 Je beschikt over HBO(+) werk- en denkniveau en je bent zowel strategisch als analytisch zeer sterk.

 Je bent sterk in stakeholdermanagement.

 Je beschikt over brede kennis van digital marketing: programmatic, performance/affiliate marketing, search, social en tracking/analytics.

 Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid: zowel intern als richting de klant

Aanbod

Je krijgt een belangrijke functie binnen een sterk groeiende organisatie met oog voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze geïntegreerde benadering van digital marketing, waarmee we branding & performance altijd aan elkaar koppelen, geeft ons een unieke positie in de markt. Specialisten, strategen en generalisten, branding en performance, we hebben alle soorten mensen en disciplines in huis. De gemene deler is ons performance DNA: dit komt terug in onze mensen en in onze dienstverlening.

Je leert hier sneller dan waar dan ook, en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos. Je werkt voor mooie klanten, zoals Philips, AGU, BCC, Vivat, AkzoNobel en Suitsupply. Sinds 2018 zijn we onderdeel van Candid Group, de grootste onafhankelijke platformorganisatie van Nederland voor media-, marketing- en communicatiebureaus. Dit zorgt ervoor dat je altijd de sweet spot van marketing, creativiteit, data & technologie kan opzoeken voor jezelf en voor jouw klanten.

In jouw functie krijg je, naast de hoge mate van verantwoordelijkheid, veel vrijheid en ruimte om ondernemerschap in jouw dagelijkse werkzaamheden te leggen. Daarnaast bieden we jou:

 Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop van de zaak.

 Een lease auto behoort tot de mogelijkheden.

 Persoonlijk ontwikkelingsplan met training en coaching

 De meest legendarische thema borrels..

 Fijne werkomgeving met een eigen gym, bioscoop en een heerlijke lunch.

Laat ons weten wie jij bent en waarom we jou uit moeten nodigen voor een gesprek over deze vacature via https://werkenbij.theonlinecompany.com/account-directordigital-strategist